zaterdag 2 januari 2010

Het begin is er

Zaterdag 2 januari 2010,

Dit moet het jaar worden van mijn eerste Marathon. Wilde heel graag al op 1 januari gaan lopen, maar een korte nacht gevolgd door een vroege dienst gooide roet in het eten. Dus de eerste loop van 2010 werd uitgesteld naar vandaag. Moest nog lukken voor een late dienst.




Even voor 10.00 uur op pad gegaan. Het was nog glad op het eerste stuk dus maar even wandelen tot de openbare weg. Op de openbare weg was het vervolgens goed te doen om te lopen. Vie Ermelo vervolgens naar Harderwijk gelopen om daarna weer rustig naar de camping terug te lopen. Uiteindelijk 70 minuten gelopen met een totaal van 12,8 kilometer.




Ten slotte staan er voor de komende weken een paar mooie evenementen op het programma ter voorbereiding op de 30e Fortis Marathon Rotterdam. Als eerste staat de halve marathon van Egmond op het programma. Deze nog nooit onder de 2 uur gelopen. We zullen zien op 10 januari 2010.

10 opmerkingen:

  1. Een mooi begin!! Gelukkig nieuwjaar!
    Succes alvast met de laatste loodjes voor Egmond

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Of op 1 of 2 januari beginnen daar zal een marathon niet mee gewonnen of verloren worden. Maak er een mooi jaar van Gerard.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed begonnen weer dit nieuwe jaar! Valt niet mee hé, dat plannen van je trainingen in je volledige onregelmatigheid. Maar het gaat je lukken die hele van Rotterdam. Veel pelzier en succes met de route er naar toe. Een fantastisch 2010 gewenst, blessurevrij als het even kan, maar vooral ook met veel loopplezier! Ga je zien dit jaar.....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De beste wensen en een blessurevrij voorbereiding gevolgd door een fantastisch eerste marathon. We gaan elkaar in Egmond zeker zien. Sluit maar aan dan proberen we met een groepje die 2 uur te halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Veel plezier en succes met de marathon voorbereiding.Gaat wel goed komen!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. In Spijkenisse en Linschoten heb je al laten zien dat het goed gaat met je, de komende maanden naar Rottjeknor toe hoef je alleen maar in de (km-)verlenging; dat gaat ongetwijfeld helemaal goedkomen. Succes komende week en wellicht tot in Egmond!
    Groet, Ruud

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een heel goed 2010 met veel loopplezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. succes met je voorbereidingen voor Rotterdam. Egmond is helemaal niet makkelijk hoor. de duinen zijn ook zwaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow, mooi doel heb je met het lopen van Rotterdam.
    Veel succes bij je trainingen en een mooi 2010

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ga je zondag alweer zien, maar toch nog even een hart onder je riem: het gaat echt he-le-maal goedkomen met die marathon. Straks ben je net als ik een ultrajunkie......pas maar op =P

    BeantwoordenVerwijderen